Husen

Fjällstuga att hyra med 5 sovrum, 3 badrum och cirka 150 kvm golvyta

JUST NU ÄR ALLA VÅRA HUS SÅLDA OCH VI HAR BARA 2 st HUS FÖR UTHYRNING!

Inte nog med att omgivningen här i Stöten erbjuder både skidåkning och golf och gör din fjällstuga till en året-runt-investering. Vi har även försökt att tänka på allt när det gäller husets funktioner och kvalitéer för att du och dina vänner ska trivas och få ut så mycket som möjligt av vistelsen i er fjällstuga. Vi har själva byggt egna hus i området som vi både använder privat och hyr ut.

BESKRIVNING AV HUSEN
Husen är mycket rymliga, har högt till tak i storstugan och har stora glasytor för att känna sig som ett med den omgivande naturen. Husen är 100 kvm i markplan och har dessutom en övervåning med ca 50 kvm golvyta. Vilket innebär att det finns gott om plats att umgås på. Detta är en fjällstuga utrustad långt utöver det vanliga, men så ska det vara när den ligger med både golf och skidåkning utanför husknuten. Nedan hittar du planlösningar, fasader samt en del inredningsdetaljer som lyfter fjällvistelse till nya dimensioner oavsett vilken tid på året som du vistas där. Köpa fjällstuga med skidor och golf.

HUSSTANDARD
Betsad huggen timmerpanel som fasad, torvtak, utsidan med norsk snickarglädje, altaner på bak- och framsida, engelsk röda snickerier, paraddörr i entrén, huggen timmerpanel i hela huset, fullt isolerade inneväggar, värmegolv i hela bottenplan och i alla badrum, klinker i hela bottenvåningen och i alla badrum, alla badrummen är helkaklade, glasad bastu med TV och relaxbar vid bastun, exlusivt ekkök från franska Mobalpa, murad stor köksö, induktionshäll, mikrovågsugn, side-by-side kyl/frys med ismaskin, vinkyl, stor exklusiv öppen spis, panoramafönster mot backe och golfbana, ektrappa, ekparkett på hela loftet och dimmers i alla rum.

OMRÅDESÖVERSIKT
Som det alltid sägs – Läge, Läge, Läge – bättre än så här kan det inte bli !
GOLF IN / GOLF OUT. Sommartid har du golfbanan som närmaste granne, med endast 200 meter till första tee.
SKI IN / SKI OUT. Vintertid glider du på skidorna ner ca 150 meter till första skidliften som tar dig ut i skidbackarna.
Husen ligger dessutom i ett mycket soligt syd-västläge och med en underbar utsikt över både skidbackarna och den framväxande golfbanan.

Storstugan
Rymden i storstugan, panoramautsikt mot skidbackar, golfbana och en milsvid utsikt över fjällen. Kök med gott om arbetsbänkar och den väl tilltagna köksön som samlingsplats.

Husets fasader
Vi ville ha snickarglädje och genuin fjällkänsla på huset så vi sneglade lite över gränsen mot vårt norska grannland och importerade en stil som verkligen passar och ger en exklusiv prägel på huset.

Bastu / Relax
Bastun är en av de viktigaste detaljerna i ett fjällhus och detta har vi tagit fasta på och utvecklat ett alldeles speciellt bastukoncept. Med stora glasytor i bastun har vi placerat en platt-TV och ljudanläggning alldeles utanför och dragit in ljudet i bastun så att du kan se på TV eller eller njuta av musik inne i bastun. Detta koncept har redan rönt stor uppmärksamhet och uppskattning i de hus som de installerats i hittills. Att det dessutom finns en liten bastubar utanför där du kan relaxa gör inte det hela sämre precis….

Ett kök att umgås i
Kök, matlagning och ett glas gott vin är sådant som förhöjer stämningen när du vistas i fjällen. Vi har inte sparat på kvaliten varken när det gäller köksinredningen eller hushållsmaskinerna. Ek och rostfritt är det genomgående materialvalet.
Du har gott om arbetsytor i köket (många kan hjälpa till), kyl-frysen serverar både isvatten och isbitar och vi har även planerat en extra dryckeskyl med glasdörr under köksön. Köksön blir den självklara samlingsplatsen för alla som vill vara med.

Tre helkaklade badrum
Att ha gott om hygienutrymmen underlättar väldigt mycket när alla i familjen och kanske även gäster som du har med dig ska vara klara samtidigt. Vi har, efter egen erfarenhet, tagit fasta på detta och har försett huset med hela tre bad & duschrum. Alla badrummen är helkaklade och innehåller såväl handfat, WC och dusch.

Fem separata sovrum
Ska man orka vara aktiv hela dagarna i skidbackarna eller på golfbanan så är det viktigt med en god nattsömn. Huset innehåller fem sovrum varav tre har delbara dubbelsängar ett är familjerum med delbar dubbelsäng och två separata sängar och ett har våningsäng (kärlekssäng). Det finns totalt 12 separata sängar i de fem sovrummen, plus en skön bäddsoffa i allrummet på övervåningen.

Bottenvåningen
Den väl tilltagna ytan för Storstugan / Köket gör det till ett nöje att sammarbeta i köket och kring köksön och njuta ett glas vin före maten. Matplatsen rymmer husets alla gäster, ja till och med grannfamiljen kan få plats. I soffgruppen kan ni mysa framför brasan, titta på en film eller helt enkelt bara njuta av vistelsen i ert omfamnande fjällhus. På bottenvåningen hittar du även två sovrum, två kaklade badrum och en alldeles speciell bastulösning. Se ovan angående bastulösningen.

Dokument: 63-2-undervaning_.jpg

På övervåningen hittar du tre separata sovrum, ett helkaklat badrum och ett allrum med bäddsoffa, TV m.m. Det ena sovrummet är ett extra stort familjerum, med delbar dubbelsäng och två separata sängar.

Dokument: 63-14-overvaning_.jpg