Tomter

Köpa fjälltomter i Sälen och Stöten – En unik möjlighet

JUST NU ÄR ALLA VÅRA TOMTER SÅLDA!

Vi kan erbjuda både tomter för byggande av enskilda fritidshus och även ”stor-tomter” med möjlighet att bygga radhus eller flerbostadshus.Tomterna har alla ett underbart syd-västläge och ligger på absolut första parkett vid den framväxande golfbanan i Stöten/Sälen med underbar utsikt över både golfbanan, skidbackarna och en milsvid horisont över de vackra omkringliggande fjällen. På vintern passerar skidnedfarten alldeles utanför tomtgränsen och du är genast inne i Stötens hela skidsystem.

Sommartid är det en underbar utsikt över golfbanan och den omkringliggande fjällvärlden och inte mer än ca 200 m till framväxande golfbanans först tee. Till restauranger, badanläggning, bowlig m.m. i Stötens centrum är det inte mer än ca 900 meters gångväg.

Att Stöten har Sälenfjällens högsta fallhöjd på skidbackarna och erbjuder allt från 2,5 km långa grön-blåa “mormors störtlopp” till de utmanande ca.1,5 km långa svarta och röda pisterna vid branta torget känner ni säkert till, men att det just nu byggs en förstklassig 18-håls golfbana är kanske mindre känt.

Stöten i Sälenfjällen är med andra ord ett eldorado för de skid- och golfintresserade. Tänk att både kunna njuta fantastisk skidåkning och spela förstklassig golf med ett och samma fritidsboende. Unikt så vitt vi känner till för hela norra Europa.

Vatten, avlopp, tv och tele med bredbandsmöjlighet är framdraget till tomtgräns.

Prisexempel:
Byggfärdiga tomter med vardera 130 kvm byggbar bruttoarea. ( Se bildexempel på fjälltomter med hus som har 130 kvm bruttoarea ). Vatten och el finns framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgifter för vatten, avlopp och el ingår i priset. Hus kan uppföras i 2 våningar med högsta bygnadshöjd på 5,5 meter. Fantastiskt läge med skidnedfart som passerar endast 20 meter från tomten.
Tomtstorlek ca 700 kvm.
Priser: nu från 795.000:-

STÖTENS FJÄLLVÄRLD ERBJUDER;
Sälenfjällens högsta fallhöjd på skidbackarna med Ski in/ski out
Välplanerade längdåkningsspår
Snöskoteråkning
Gångavstånd till såväl Spabad och bowling samt restauranger och nöjen i Stötens centrumanläggning.
18-håls framväxande golfbana. Golf in/golf out.
Fantastiska fiskevatten
Fjällvandring m.m.